Advertisement

Trabzonspor 3-1 Konyaspor / Foto Galeri Detay : Trabzonspor, konyaspor'u mağlup ettiği mücadelede yıldız oyuncusu abdülkadir ömür'ün yaşadığı sakatlıklar sarsıldı.

Trabzonspor 3-1 Konyaspor / Foto Galeri Detay : Trabzonspor, konyaspor'u mağlup ettiği mücadelede yıldız oyuncusu abdülkadir ömür'ün yaşadığı sakatlıklar sarsıldı.. Haftasında trabzonspor evinde konyaspor ile karşı karşıya geldi. 22'de nwakaeme, 56'da flavio ve 61' djaniny kaydetti. Dakikada nwakaeme, 56'da flavio ve 60. Haftasında trabzonspor, sahasında konyaspor ile karşılaşıyor. Bordo mavililere galibiyeti getiren golleri;

Gerilerden gelen hadziahmetovic'in dokunuşunda top az farkla üstten auta çıktı. Trabzonspor, paslarla konyaspor ceza sahasına girdi. 90′ + 1′ konyaspor'da musa yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Medical park stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi takımın gollerini 21. Haftasında trabzonspor evinde konyaspor ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor 3 1 Konyaspor Mac Ozeti Ve Golleri Izle
Trabzonspor 3 1 Konyaspor Mac Ozeti Ve Golleri Izle from www.futbolarena.com
Dakikada cikalleshi'nin uzak mesafeden vuruşunda kaleci uğurcan çakır'dan dönen topu savunma oyuncuları uzaklaştırdı. 56'da flavio, farkı ikiye çıkardı. Fırtına, bu skorun ardından puanını 30'a yükseltirken, konyaspor ise 22 puanda kaldı. Bordo mavililerin golleri nwakaeme, flavio ve djaniny'den gelirken konyaspor, shengelia ile maçtaki tek golünü kaydetti. Haftasında trabzonspor ile i̇ttifak holding konyaspor, akyazı stadı'nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor , süper lig 'in 20. Konuk ekibin tek golü ise 88'de shengelia'dan geldi. Trabzonspor kendi sahasında konyaspor'u konuk etti.

56'da flavio, farkı ikiye çıkardı.

Trabzonspor kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. 19 temmuz 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan trabzonspor konyaspor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 90′ + 3′ sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada skubic yükselip kafayı vurdu ancak top auta gitti. Bordo mavililerin golleri nwakaeme, flavio ve djaniny'den gelirken konyaspor, shengelia ile maçtaki tek golünü kaydetti. Haftasında trabzonspor ile i̇ttifak holding konyaspor, akyazı stadı'nda karşı karşıya geldi. Nwakaeme, ekuban ve djaniny arasındaki paslaşmalar sonrası top en son djaniny'in önünde kaldı. Dakikada nwakaeme, 56'da flavio ve 60. Haftasında trabzonspor evinde konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konyaspor, 88'de shengelia ile farkı ikiye indirdi. Dakikada ekuban'ın pasında ceza sahası içinden nwakaeme'nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci sehic'in solundan az farkla auta. Konuk ekibin tek golü ise 88'de shengelia'dan geldi. Süper lig'de trabzonspor'a konuk olduğu son sekiz maçın. 90′ abdulkadir bitigen maçın sonuna 4 dakika ekledi.

Dakikada ekuban'ın pasında ceza sahası içinden nwakaeme'nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci sehic'in solundan az farkla auta. Fırtına, bu skorun ardından puanını 30'a yükseltirken, konyaspor ise 22 puanda kaldı. İşte, maçın özeti, golleri ve önemli anları. Dakikada ömer ali şahiner'in müdahalesinin ardından yerde kalan abdülkadir ömür, yapılan müdahalelerin ardından oyuna devam edemedi ve sedyeyle kenara geldi. Konyaspor, 88'de shengelia ile farkı ikiye indirdi.

Trabzonspor Dan Rahat Galibiyet Trabzonspor 3 1 Konyaspor Son Dakika Spor Haberleri
Trabzonspor Dan Rahat Galibiyet Trabzonspor 3 1 Konyaspor Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
13' konyaspor'da sol koridoru iyi kullanan barış yarcımcı, ekuban'la girdiği ikili. Trabzonspor , süper lig 'in 20. 90′ + 3′ sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada skubic yükselip kafayı vurdu ancak top auta gitti. Dakikada konyaspor atağında kravets'in çevirdiği topla ceza alanında buluşan shengelia'nın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci uğurcan çakır'ın sağından ağalarla buluştu. Süper lig'de trabzonspor'a konuk olduğu son sekiz maçın. Haftasında trabzonspor, sahasında konyaspor'u ağırladı. Gerilerden gelen hadziahmetovic'in dokunuşunda top az farkla üstten auta çıktı. Dakikada ömer ali şahiner'in müdahalesinin ardından yerde kalan abdülkadir ömür, yapılan müdahalelerin ardından oyuna devam edemedi ve sedyeyle kenara geldi.

Haftasında trabzonspor evinde konyaspor ile karşı karşıya geldi.

22'de nwakaeme, 56'da flavio ve 61' djaniny kaydetti. Trabzonspor kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. 90′ abdulkadir bitigen maçın sonuna 4 dakika ekledi. 10' konyaspor, trabzonspor karşısında tehlikeli pozisyonlar buluyor. Abdullah avcı bu karşılaşmada uğurcan çakır, serkan asan, hugo, edgar, marlon, baker, abdulkadir parmak, abdülkadir ömür, ekuban, nwakaeme, djaniny ilk 11'ine. İşte, maçın özeti, golleri ve önemli anları. Haftasında trabzonspor, sahasında konyaspor'u ağırladı. Haftasında trabzonspor evinde konyaspor ile karşı karşıya geldi. Konuk ekibin tek golü ise 88'de shengelia'dan geldi. Süper lig'de trabzonspor'a konuk olduğu son sekiz maçın. Trabzonspor, konyaspor'u mağlup ettiği mücadelede yıldız oyuncusu abdülkadir ömür'ün yaşadığı sakatlıklar sarsıldı. Nwakaeme, ekuban ve djaniny arasındaki paslaşmalar sonrası top en son djaniny'in önünde kaldı. Trabzonspor, ikinci yarıda konyaspor karşısında rakip sahada üst üste bulduğu pozisyonları gole çevirerek rakibi karşısında farkı arttırdı.

Fırtına, bu skorun ardından puanını 30'a yükseltirken, konyaspor ise 22 puanda kaldı. Abdülkadi̇r ömür şoku trabzonspor'da 26'ncı dakikada orta sahada baker cezali duruma düştü trabzonspor'da i̇ttifak holding konyaspor karşılaşması öncesi üç sarı kart ile ceza sınırında yer alan baker. Gerilerden gelen hadziahmetovic'in dokunuşunda top az farkla üstten auta çıktı. Süper lig'de trabzonspor'a konuk olduğu son sekiz maçın. Haftasında trabzonspor, sahasında konyaspor ile karşılaşıyor.

Nmi Qaegq8jv6m
Nmi Qaegq8jv6m from i.sozcu.com.tr
Trabzonspor , süper lig 'in 20. Dakikada ömer ali şahiner'in müdahalesinin ardından yerde kalan abdülkadir ömür, yapılan müdahalelerin ardından oyuna devam edemedi ve sedyeyle kenara geldi. Shengelia sağ ayağı ile düzelttiği topu sol ayağı ile trabzonspor kalesine gönderdi. Medical park stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi takımın gollerini 21. Abdullah avcı bu karşılaşmada uğurcan çakır, serkan asan, hugo, edgar, marlon, baker, abdulkadir parmak, abdülkadir ömür, ekuban, nwakaeme, djaniny ilk 11'ine. 19 temmuz 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan trabzonspor konyaspor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 13' konyaspor'da sol koridoru iyi kullanan barış yarcımcı, ekuban'la girdiği ikili. Trabzonspor, konyaspor'u mağlup ettiği mücadelede yıldız oyuncusu abdülkadir ömür'ün yaşadığı sakatlıklar sarsıldı.

Medical park stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi takımın gollerini 21.

Gerilerden gelen hadziahmetovic'in dokunuşunda top az farkla üstten auta çıktı. Dakikada cikalleshi'nin uzak mesafeden vuruşunda kaleci uğurcan çakır'dan dönen topu savunma oyuncuları uzaklaştırdı. Dakikada konyaspor atağında kravets'in çevirdiği topla ceza alanında buluşan shengelia'nın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci uğurcan çakır'ın sağından ağalarla buluştu. Konyaspor atağında kravets'in çevirdiği topla ceza alanında buluşan shengelia vuruşunda farkı 2'ye indirdi. Konyaspor, 88'de shengelia ile farkı ikiye indirdi. Haftasında trabzonspor evinde konyaspor ile karşı karşıya geldi. Haftasında trabzonspor, sahasında konyaspor'u ağırladı. Trabzonspor kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. Konuk ekibin tek golü ise 88'de shengelia'dan geldi. Bordo mavililerin golleri nwakaeme, flavio ve djaniny'den gelirken konyaspor, shengelia ile maçtaki tek golünü kaydetti. Bordo mavililere galibiyeti getiren golleri; Abdullah avcı bu karşılaşmada uğurcan çakır, serkan asan, hugo, edgar, marlon, baker, abdulkadir parmak, abdülkadir ömür, ekuban, nwakaeme, djaniny ilk 11'ine. 22'de nwakaeme, 56'da flavio ve 61' djaniny kaydetti.

Nwakaeme, ekuban ve djaniny arasındaki paslaşmalar sonrası top en son djaniny'in önünde kaldı trabzonspor konyaspor. 56'da flavio, farkı ikiye çıkardı.

Posting Komentar

0 Komentar